Spiral beneath the rotunda

LondonA730577720180211-1-2
Stunning spiral staircase in Tate Britain, London, February 2019

Considerable renovation and redevelopment took place in the Tate Britain, completing in late 2013. It including the reopening of the main entrance from the Thames side of the building, increased exhibition space, reopening of the Whistler Restaurant and the addition of a stunning spiral staircase that swoops down beneath a rotunda, into the basement. Black and white terrazzo floors were added as part of the design.

LondonA730577420180211-1

LondonA730577820180211-1

 

LondonA730578720180211-1-2

 


aDSC_0636_pp

 

Copyright Debbie Smyth, 14 February 2019

Posted as part of Cee’s B&W

12 thoughts on “Spiral beneath the rotunda

Come join the conversation:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.