Permission Not Required

a1_20160922_brittany-2016092201934-2_6000-x-4000-4
Castel Meur,  Plougrescant,  Brittany,   September 2016

This house was squashed into the protective gap between two rocks on the north Brittany coast in 1861 – well before planning permission was required.

Whilst those impressive boulders provide insulation and protection against the elements, they also attracted some over-zealous tourists who clambered on both the rocks and the roof of the house.  A restrictive wall has now been added to provide protection against uninvited visitors.

 

 

aDSC_0636_ppCopyright Debbie Smyth, 23 September 2016

 

 

Part of  Weekend Reflections

11 thoughts on “Permission Not Required

I would love your feedback:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s