Skip to content

Two

a1_20160906_london-2016090600836_7952-x-5304-3

Inside Tate Modern,  London,  September 2016

 

This industrial looking area is known as The Tanks.  During the building’s former life as a power station, this where the oil was stored.  The gallery has maintained the rough, industrial look and now uses this area to display new art, whose modernity contrasts strongly with its surroundings.

 

aDSC_0636_ppCopyright Debbie Smyth, 25 September 2016

 

 

Part of Cee’s B&W Challenge

 

7 replies »

Come join the conversation:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7,740 other followers

Popular Posts

Last met this guy in Tiraspol
Time to confuse the devil
Saint George in action
Cold beer town
Pink on High
Challenge and Theme Updates
%d bloggers like this: